Seizoenale plant artikelen van 2021Onze kwekerij is een belangrijk onderdeel van onze firma. Wij hebben onze specialiteit gericht op Brugmansia's, maar beschikken ook over 250 verschillende cultivars. De meeste moederplanten hebben we zelf opgekweekt vanuit stekken die uit verschillende werelddelen komen. Ontdek hier het plantenaanbod van 2021.

Terrasplanten van april tot oktober

Met de terrasplanten van Tervado geniet je nog meer van de mooie dagen. Wij bieden je een ruime keuze aan terrasplanten voor ieder balkon en terras. Om je exterieur nog mooier en gezelliger te maken zijn er heel wat bloemen en planten waaruit je kan kiezen.

  • Houd je het graag sober, of net uitbundig?
  • Is er veel zon, of staan de planten in de schaduw?
  • Welke kleuren van bloemen verkies je?
  • Wil je je planten verzorgen of vermijd je liever die taken?
  • Dezelfde planten het hele jaar of liever wisselen ieder seizoen?

Brugmansia, Laurier, Olijf, Petunia, Lobelia, Chrysanten, Fuchsia's, Pelargoniums, Hoya's en diverse klimplanten. Voor een beginner en zelfs voor iemand met al wat ervaring is het allerminst makkelijk om een keuze te maken. Ontdek ze allemaal in onze webshop.

Tuinplanten

Tervado heeft een enorm breed assortiment bomen, heesters en planten. Ontdek hier hoe je deze het best verzorgt. 

Meststoffen, tuinmateriaal en diensten

Bekijk onze webshop voor allerhande meststoffen en tuinmateriaal. Ook voor het plaatsen van omheiningen en poorten voor je tuin en oprit kan je bij ons terecht. Dit zowel standaard als op maat in diverse materialen. Of geef een extra toets aan je exterieur met een doordacht aangelegde vijver.

Ben jij op zoek naar een prachtige plant voor jouw urban jungle?

Tervado BVBA in Heusden Zolder kweekt lokale en kwalitatieve terras- en tuinplanten, en biedt een ruime keuze aan allerhande materialen voor je tuin. Daarnaast helpen wij je met veel plezier verder bij de aanleg en het onderhoud van je tuin. Neem zeker een kijkje naar onze oogappel: de Brugmansia. Groene vingers gegarandeerd.

Bezoek onze webshop

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Contacteer ons